Zelené potraviny

Pridané: 17.5.2017 13:28:49 Počet zobrazení: 2267

17 Máj 2017

Ideálny zdroj živín a ochrana pred civilizačnými chorobami

Užívanie zelených potravín je staré ako ľudstvo samo. Väčšina svetových odborníkov na výživu sa drží trendu tzv. trendu Green Foods, ktorý odporúča hojnú konzumáciu rastlinnej potravy v surovom stave a zvlášť nápojov pripravených z mladých rastlinných výhonkov a rias.

 

Prečo sú zelené potraviny užitočné?

Obsah živín - nájdeme v nich väčšinu dôležitých minerálov, vitamínov a ďalšie živiny dôležité pre telo, ktoré sú v ideálnych vzájomných pomeroch.

Obsah chlorofylu – toto zelené rastlinné farbivo detoxikuje organizmus, urýchľuje hojenie rán a množstvo výskumov potvrdzuje i jeho mimoriadnu účinnosť proti zhubným nádorom.

Aktívne enzýmy – tieto látky sú nepostrádateľné pre správny priebeh všetkých biochemických reakcií, zvyšujú imunitu, pomáhajú liečiť zápaly a urýchľujú hojenie rán.

Zásadotvorné pôsobenie – vďaka nemu pomáhajú v liečbe všetkých nemocí, spôsobených chronickým prekyslením organizmu, ako je zubný kaz, chronická únava, migréna, zápaly močových ciest, ale aj cukrovka.

Antioxidačná aktivita – vzhľadom na schopnosť likvidovať voľné radikály sú účinnou prevenciou rakoviny, chorôb srdca, ciev a ďalších civilizačných chorôb.

 

Zelené potraviny, ktoré vám ponúkame obsahujú mladé výhonky pestované ekologickým spôsobom. Ich šetrné spracovanie zaručuje zachovanie všetkých dôležitých živín. Neobsahujú konzervanty ani chemické látky.

 

Prihlásenie