17
Máj
2017

Zelené potraviny

Pridal: Pridané: 17.5.2017 13:28:49 Počet zobrazení: 2268

Ideálny zdroj živín a ochrana pred civilizačnými chorobami

Užívanie zelených potravín je staré ako ľudstvo samo. Väčšina svetových odborníkov na výživu sa drží trendu tzv. trendu Green Foods, ktorý odporúča hojnú konzumáciu rastlinnej potravy v surovom stave a zvlášť nápojov pripravených z mladých rastlinných výhonkov a rias.

 

Prečo sú zelené potraviny užitočné?

Obsah živín - nájdeme v nich väčšinu dôležitých minerálov, vitamínov a ďalšie živiny dôležité pre telo, ktoré sú v ideálnych vzájomných pomeroch.

Obsah chlorofylu – toto zelené rastlinné farbivo detoxikuje organizmus, urýchľuje hojenie rán a množstvo výskumov potvrdzuje i jeho mimoriadnu účinnosť proti zhubným nádorom.

Aktívne enzýmy – tieto látky sú nepostrádateľné pre správny priebeh všetkých biochemických reakcií, zvyšujú imunitu, pomáhajú liečiť zápaly a urýchľujú hojenie rán.

Zásadotvorné pôsobenie – vďaka nemu pomáhajú v liečbe všetkých nemocí, spôsobených chronickým prekyslením organizmu, ako je zubný kaz, chronická únava, migréna, zápaly močových ciest, ale aj cukrovka.

Antioxidačná aktivita – vzhľadom na schopnosť likvidovať voľné radikály sú účinnou prevenciou rakoviny, chorôb srdca, ciev a ďalších civilizačných chorôb.

 

Zelené potraviny, ktoré vám ponúkame obsahujú mladé výhonky pestované ekologickým spôsobom. Ich šetrné spracovanie zaručuje zachovanie všetkých dôležitých živín. Neobsahujú konzervanty ani chemické látky.

Späť na príspevok Nový komentár

Komentáre

Nový komentár

* (Povinné)

Prihlásenie