0.90€
Jemne mletá zmes korenia.
20g bohate vystačí na jednu kúru.
Účinná podpora chudnutia a prevencia rakoviny, hojnosť živín
Je to modrozelená sladkovodná riasa, ktorú si cenili už starí Aztékovia. Patrí medzi najúčinnejšie prostriedky podporujúce znižovanie váhy, chráni telo pred rakovinou a podľa Svetovej zdravotníckej organizácie je jedným z najbohatších zdrojov živín.
Spirulina sa v posledných rokoch osvedčila predovšetkým ako veľmi účinný podporný prostriedok pri znižovaní váhy. Rýchle sa vstrebáva a pritom zvyšuje hladinu cukru v krvi, čím pomáha obmedziť vysielanie signálov hladu z nášho mozgu. Ovplyvňuje prenos nervových impulzov a tým priaznivo ovplyvňuje nielen chuť do jedla (najmä na sladké), ale i celkovú hladinu energie a náladu. Spirulina je zároveň bohatá na živiny (1g riasy ich obsahuje toľko ako celý kilogram zeleniny), takže organizmus behom redukčnej kúry netrpí. Spirulina pomohla schudnúť i tým užívateľom, ktorí pred tým bez úspechu absolvovali množstvo redukčných diét.
Spirulina je bohatá na kyselinu V-linolenovú, ktorá pomáha pri tvorbe hormónu prostaglandín. Vďaka tomu priaznivo ovplyvňuje krvný tlak, regeneráciu buniek a tkanív, podporuje liečbu zápalových procesov, pomáha zlepšiť stav pri ochoreniach srdca a slinivky a u diabetikov znižuje potrebu inzulínu.
Ďalšie účinky na zdravie:
Dobré jedlo pripravené z chutného hovädzieho mäsa so šampiňónovou omáčkou. Omáčka je zjemnená smotanou. Ak k tomu pridáte ryžu alebo knedľu, vytvoríte rýchly recept na obed alebo večeru. Jedlo je vhodné aj pre celiatikov.
Alergény: laktóza, horčica
Hotové jedlo bezlepkové, bez prídavných látok, bez umelých aróm a príchutí.
Skladovanie pri bežnej izbovej teplote
Zloženie: Hovädzie mäso 23%. Šampiňóny. Pitná voda. Smotana. Kukuričná múka. Ryžová múka. Slnečnicový olej. Cibuľa. Sterilizované uhorky [uhorky, voda, soľ, ocot, výťažok korenín, horčica]. Hrášok. Horčica [voda, horčicové semienka, ocot, cukor, soľ, výťažok korenín, kurkuma]. Biele víno. Soľ. Čierne korenie. Bobkový list. Nové korenie.
PRÍPRAVA A SKLADOVANIE:
Na sporáku: obsah sáčku vyklopte do hrnca a ohrievajte za občasného miešania na miernom ohni cca 5 minút.
V mikrovlnke: jedlo vyberte z obalu na tanier alebo do vhodnej nádoby a ohrejte cca 2 až 3 minúty pri výkone 700 W.
V horúcej vode: Jedlo môžete ohriať vložením sáčku do horúcej vody na cca 8 minút. Na hotelovej izbe sa jedlo vďaka tvaru sáčku dá zohriať priamo v rýchlovarnej konvici. V prírode použite na zohriatie kotlík s horúcou vodou prípadne použite vrecúško so samoohrevom.
Skladujte pri teplote +1 až +30 °C
Otvorené jedlo uskladnite v chladničke a spotrebujte do 48 hodín.
Hmotnosť: 300 g, z toho mäsa 65 g (bez prílohy)
Krajina pôvodu: Česká republika
Obrázok jedla: Ozdobený vetvičkou tymianu.
Poctivá domáca gulášová polievka bez alergénov. Chuť jej dodáva dusené hovädzie mäso, paprika, cesnak a cibuľa. Najlepšie chutí s chlebom. Vhodná aj pri alergii na lepok.
Gulášová polievka je bez alergénov a pridaných konzervantov.
Hotové jedlo bezlepkové, bez laktózy, bez alergénov, bez prídavných látok, bez pridaného cukru, bez umelých aróm a príchutí.
Skladovanie: pri bežnej izbovej teplote
Zloženie: Pitná voda. Hovädzie mäso predné. Zemiaky. Cibuľa. Kukuričná múka. Ryžová múka. Soľ. Slnečnicový olej. Paprika. Cesnak. Čierne korenie. Rasca. Majorán.
Výživová hodnota na porciu:
Energia kcal 154
Energia kJ 644
Bielkoviny g 7,6
Tuky g 6,7
Sacharidy g 15,6
Cukry g <1,5
Soľ g 3,1
Sodík g 0,7
Nenas.mast.kyseliny g 2,58
PRÍPRAVA A SKLADOVANIE:
Na sporáku: obsah sáčku vyklopte do hrnca a ohrievajte za občasného miešania na miernom ohni cca 4 minúty.
V mikrovlnke: jedlo vyberte z obalu na tanier alebo do vhodnej nádoby a ohrejte cca 1 až 2 minúty pri výkone 700 W. Premiešajte a servírujte.
V horúcej vode: Jedlo môžete ohriať vložením sáčku do horúcej vody na 3 až 5 minút. Na hotelovej izbe sa jedlo vďaka tvaru sáčku dá zohriať priamo v rýchlovarnej konvici. V prírode použite na zohriatie kotlík s horúcou vodou prípadne použite vrecúško so samoohrevom. Po ohriatí otvorte sáčok, premiešajte a servírujte.
Skladujte pri teplote +1 až +30 °C
Otvorené jedlo uskladnite v chladničke a spotrebujte do 24 hodín.
Hmotnosť: 610 g (dve porcie)
Krajina pôvodu: Česká republika
Obrázok jedla: Ozdobený krúžkami čerstvej červenej cibule petržlenovou vňaťou.
Jedlo varené už španielskymi kuchármi na kráľovskom dvore Rudolfa II. Zadný hovädzí plátok potretý horčicou, plnený uvareným vajíčkom, uhorkou a slaninou, zatočený a dusený do mäkka. Odporúčame ryžu ako prílohu. Jedlo je určené aj pre bezlepkovú diétu.
Alergény: vajce, horčica
» jednoduchá príprava, podávate už za 3 minúty
Hotové jedlo bezlepkové, bez laktózy, bez prídavných látok, bez umelých aróm a príchutí
Skladovanie pri bežnej izbovej teplote
Zloženie: Hovädzie mäso 21%. Pitná voda. Cibuľa. Sterilizované uhorky [uhorky, voda, ocot, soľ, výťažok korenín, horčicové semienka]. Slnečnicový olej. Ryžová múka. Kukuričná múka. Vajcia. Slanina. Horčica [voda, horčicové semienka, ocot, cukor, soľ, kurkuma, výťažok korenín]. Soľ. Čierne korenie.
PRÍPRAVA A SKLADOVANIE:
Na sporáku: obsah sáčku vyklopte do hrnca a ohrievajte za občasného miešania na miernom ohni cca 5 minút.
V mikrovlnke: jedlo vyberte z obalu na tanier alebo do vhodnej nádoby a ohrejte cca 2 až 3 minúty pri výkone 700 W.
V horúcej vode: Jedlo môžete ohriať vložením sáčku do horúcej vody na cca 8 minút. Na hotelovej izbe sa jedlo vďaka tvaru sáčku dá zohriať priamo v rýchlovarnej konvici. V prírode použite na zohriatie kotlík s horúcou vodou prípadne použite vrecúško so samoohrevom.
Skladujte pri teplote +1 až +30 °C
Otvorené jedlo uskladnite v chladničke a spotrebujte do 48 hodín.
Váha: 610 g, z toho mäsa 130 g
Pôvod: Česká republika
Obrázok jedla: Prizdobené petržlenom
Zmes šošovíc s mixom indických korení. Môže sa podávať s čestvým chlebom alebo ryžou. Vhodné pre vegetariánov a aj pre bezlepkovú diétu.
Alergén: laktóza
» stredne štipľavé
» jednoduchá príprava, podávate už za 2 minúty
» ušetríte až 45 minút pri príprave jedla
Hotové jedlo bezlepkové, bez prídavných látok, bez pridaného cukru, bez umelých aróm a príchutí, bezmäsité.
Skladovanie pri bežnej izbovej teplote
Zloženie: Triedená žltá šošovica. Cibuľa. Paradajky. Slnečnicový olej. Cesnak. Maslo. Triedená bengálska šošovica. Zázvor. Soľ. Zelené a červené čili papričky. Kurkuma. Rascové semienka. List koriandra. Čili prášok. Mangový prášok.
PRÍPRAVA A SKLADOVANIE:
Na sporáku: obsah sáčku vyklopte do hrnca a ohrievajte za občasného miešania na miernom ohni cca 4 minúty.
V mikrovlnke: jedlo vyberte z obalu na tanier alebo do vhodnej nádoby a ohrejte cca 1 až 2 minúty pri výkone 700 W. Premiešajte a servírujte.
V horúcej vode: Jedlo môžete ohriať vložením sáčku do horúcej vody na 3 až 5 minút. Na hotelovej izbe sa jedlo vďaka tvaru sáčku dá zohriať priamo v rýchlovarnej konvici. V prírode použite na zohriatie kotlík s horúcou vodou prípadne použite vrecúško so samoohrevom. Po ohriatí otvorte sáčok, premiešajte a servírujte.
Skladujte pri teplote +1 až +30 °C
Otvorené jedlo uskladnite v chladničke a spotrebujte do 24 hodín.
Váha: 280g
Pôvod: India
Obrázok jedla: Ozdobené praženou cibuľou, čili papričkami, pečeným cesnakom a koriandrom.
Pôvodne slávnostné jedlo podávané na Štefana je výborný hovädzí plátok so slaninou a celým vajcom. Odporúčame ryžu ako prílohu. Vhodné aj pre bezlepkovú diétu.
Alergén: vajce
» jednoduchá príprava, podávate už za 3 minúty
» doručujeme aj na dobierku
Hotové jedlo bezlepkové, bez laktózy, bez prídavných látok, bez pridaného cukru, bez umelých aróm a príchutí
Skladovanie pri bežnej izbovej teplote
Zloženie: Hovädzie mäso 23%. Cibuľa. Slnečnicový olej. Kukuričná múka. Ryžová múka. Slanina. Vajcia. Soľ. Čierne korenie.
PRÍPRAVA A SKLADOVANIE:
Na sporáku: obsah sáčku vyklopte do hrnca a ohrievajte za občasného miešania na miernom ohni cca 5 minút.
V mikrovlnke: jedlo vyberte z obalu na tanier alebo do vhodnej nádoby a ohrejte cca 2 až 3 minúty pri výkone 700 W.
V horúcej vode: Jedlo môžete ohriať vložením sáčku do horúcej vody na cca 8 minút. Na hotelovej izbe sa jedlo vďaka tvaru sáčku dá zohriať priamo v rýchlovarnej konvici. V prírode použite na zohriatie kotlík s horúcou vodou prípadne použite vrecúško so samoohrevom.
Skladujte pri teplote +1 až +30 °C
Otvorené jedlo uskladnite v chladničke a spotrebujte do 48 hodín.
Váha: 300 g, z toho mäsa 65 g (bez prílohy)
Pôvod: Česká republika
Obrázok jedla: Ozdobený mladými výhonkami žeruchy a rozdrobeným vareným vajíčkom.
Nemocničná 626/67
92401 Galanta
+421 905 843 351
+421 908 768 770
info@bestofnatur.sk
© 2021 Best of Natur. Všetky práva vyhradené.