0.90€
Jemne mletá zmes korenia.
20g bohate vystačí na jednu kúru.
Dlhozrnná Basmati ryža s vôňou Stredomoria. Na slnku usušené paradajky, passata (paradajková pasta bez zrniečok) a červené pesto tvorí základ tejto chutnej prílohy.
Alergény: laktóza, zeler
» jednoduchá príprava v mikrovlnke, podávate už za 2 minúty
» nízky obsah tuku a cukru pre vaše zdravie
Hotové jedlo bezlepkové, bez prídavných látok, bez umelých aróm a príchutí
Skladovanie pri bežnej izbovej teplote
Zloženie: Ryža basmati 78%. Cibuľa. Červená paprika 5%. Paradajky 3%. Rastlinný olej. Červené pesto. Soľ. Na slnku sušené paradajky. Paradajkové pyré. Cukor. Bazalka. Cesnak. Zeleninový vývar. Prírodné farbivo—paprikový výťažok. Čierne korenie.
PRÍPRAVA A SKLADOVANIE:
Príprava v mikrovlnke: Jemne stlačte obal, aby sa uvoľnili zrnká ryže. Roztrhnite alebo rozrežte vrch vrecka v dĺžke 2 cm. Vložte do mikrovlnky a nastavte výkon na 800W a čas na 2 minúty. Vyberte vrecko z mikrovlnky a úplne otvorte. Pred podávaním ryžu premiešajte.
Príprava na panvici: Na panvicu pridajte trochu oleja a 4 minúty za jemného miešania restujte.
Skladujte pri izbovej teplote. Po otvorení vrecka skladujte v chladničke najviac 2 dni.
Váha: 250 g
Pôvod: Veľká Británia
Obrázok jedla: Ozdobený bazalkou a paradajkou.
Jedlo varené už španielskymi kuchármi na kráľovskom dvore Rudolfa II. Zadný hovädzí plátok potretý horčicou, plnený uvareným vajíčkom, uhorkou a slaninou, zatočený a dusený do mäkka. Odporúčame ryžu ako prílohu. Jedlo je určené aj pre bezlepkovú diétu.
Alergény: vajce, horčica
» jednoduchá príprava, podávate už za 3 minúty
Hotové jedlo bezlepkové, bez laktózy, bez prídavných látok, bez umelých aróm a príchutí
Skladovanie pri bežnej izbovej teplote
Zloženie: Hovädzie mäso 21%. Pitná voda. Cibuľa. Sterilizované uhorky [uhorky, voda, ocot, soľ, výťažok korenín, horčicové semienka]. Slnečnicový olej. Ryžová múka. Kukuričná múka. Vajcia. Slanina. Horčica [voda, horčicové semienka, ocot, cukor, soľ, kurkuma, výťažok korenín]. Soľ. Čierne korenie.
PRÍPRAVA A SKLADOVANIE:
Na sporáku: obsah sáčku vyklopte do hrnca a ohrievajte za občasného miešania na miernom ohni cca 5 minút.
V mikrovlnke: jedlo vyberte z obalu na tanier alebo do vhodnej nádoby a ohrejte cca 2 až 3 minúty pri výkone 700 W.
V horúcej vode: Jedlo môžete ohriať vložením sáčku do horúcej vody na cca 8 minút. Na hotelovej izbe sa jedlo vďaka tvaru sáčku dá zohriať priamo v rýchlovarnej konvici. V prírode použite na zohriatie kotlík s horúcou vodou prípadne použite vrecúško so samoohrevom.
Skladujte pri teplote +1 až +30 °C
Otvorené jedlo uskladnite v chladničke a spotrebujte do 48 hodín.
Váha: 610 g, z toho mäsa 130 g
Pôvod: Česká republika
Obrázok jedla: Prizdobené petržlenom
Účinná podpora chudnutia a prevencia rakoviny, hojnosť živín
Je to modrozelená sladkovodná riasa, ktorú si cenili už starí Aztékovia. Patrí medzi najúčinnejšie prostriedky podporujúce znižovanie váhy, chráni telo pred rakovinou a podľa Svetovej zdravotníckej organizácie je jedným z najbohatších zdrojov živín.
Spirulina sa v posledných rokoch osvedčila predovšetkým ako veľmi účinný podporný prostriedok pri znižovaní váhy. Rýchle sa vstrebáva a pritom zvyšuje hladinu cukru v krvi, čím pomáha obmedziť vysielanie signálov hladu z nášho mozgu. Ovplyvňuje prenos nervových impulzov a tým priaznivo ovplyvňuje nielen chuť do jedla (najmä na sladké), ale i celkovú hladinu energie a náladu. Spirulina je zároveň bohatá na živiny (1g riasy ich obsahuje toľko ako celý kilogram zeleniny), takže organizmus behom redukčnej kúry netrpí. Spirulina pomohla schudnúť i tým užívateľom, ktorí pred tým bez úspechu absolvovali množstvo redukčných diét.
Spirulina je bohatá na kyselinu V-linolenovú, ktorá pomáha pri tvorbe hormónu prostaglandín. Vďaka tomu priaznivo ovplyvňuje krvný tlak, regeneráciu buniek a tkanív, podporuje liečbu zápalových procesov, pomáha zlepšiť stav pri ochoreniach srdca a slinivky a u diabetikov znižuje potrebu inzulínu.
Ďalšie účinky na zdravie:
Jedlo typické pre severnú Indiu. Indický farmársky syr Paneer v hustej v hustej štiplavej paradajkovej omáčke. Vhodné aj pre bezlepkovú diétu.
Alergén: laktóza
» silne štipľavé
» jednoduchá príprava, podávate už za 2 minúty
» ušetríte 1 hodinu pri varení
Hotové jedlo bezlepkové, bez laktózy, bez prídavných látok, bez umelých aróm a príchutí, bezmäsité
Skladovanie pri bežnej izbovej teplote
Zloženie: Paradajkové pyré 50% [voda, paradajkový pretlak]. Indický farmársky syr 20% [mlieko, kyselina citrónová, soľ]. Smotana. Slnečnicový olej. Zázvor. Melónové semienka. Čili prášok. Soľ. Cukor. Zelené čili papričky. Čierne korenie. Klinčeky. Bobkový list. Kardamóm. Škorica. List senovky gréckej.
2 porcie bez prílohy.
PRÍPRAVA A SKLADOVANIE:
Na sporáku: obsah sáčku vyklopte do hrnca a ohrievajte za občasného miešania na miernom ohni cca 4 minúty.
V mikrovlnke: jedlo vyberte z obalu na tanier alebo do vhodnej nádoby a ohrejte cca 1 až 2 minúty pri výkone 700 W. Premiešajte a servírujte.
V horúcej vode: Jedlo môžete ohriať vložením sáčku do horúcej vody na 3 až 5 minút. Na hotelovej izbe sa jedlo vďaka tvaru sáčku dá zohriať priamo v rýchlovarnej konvici. V prírode použite na zohriatie kotlík s horúcou vodou prípadne použite vrecúško so samoohrevom. Po ohriatí otvorte sáčok, premiešajte a servírujte.
Skladujte pri teplote +1 až +30 °C
Otvorené jedlo uskladnite v chladničke a spotrebujte do 24 hodín.
Váha: 280g
Pôvod: Ashoka (ADF Foods Ltd), India
Obrázok jedla: Ozdobené čili papričkou, tyčinkou škorice, cherry paradajkami a opraženou cibuľou.
Dobré jedlo pripravené z chutného hovädzieho mäsa so šampiňónovou omáčkou. Omáčka je zjemnená smotanou. Ak k tomu pridáte ryžu alebo knedľu, vytvoríte rýchly recept na obed alebo večeru. Jedlo je vhodné aj pre celiatikov.
Alergény: laktóza, horčica
Hotové jedlo bezlepkové, bez prídavných látok, bez umelých aróm a príchutí.
Skladovanie pri bežnej izbovej teplote
Zloženie: Hovädzie mäso 23%. Šampiňóny. Pitná voda. Smotana. Kukuričná múka. Ryžová múka. Slnečnicový olej. Cibuľa. Sterilizované uhorky [uhorky, voda, soľ, ocot, výťažok korenín, horčica]. Hrášok. Horčica [voda, horčicové semienka, ocot, cukor, soľ, výťažok korenín, kurkuma]. Biele víno. Soľ. Čierne korenie. Bobkový list. Nové korenie.
PRÍPRAVA A SKLADOVANIE:
Na sporáku: obsah sáčku vyklopte do hrnca a ohrievajte za občasného miešania na miernom ohni cca 5 minút.
V mikrovlnke: jedlo vyberte z obalu na tanier alebo do vhodnej nádoby a ohrejte cca 2 až 3 minúty pri výkone 700 W.
V horúcej vode: Jedlo môžete ohriať vložením sáčku do horúcej vody na cca 8 minút. Na hotelovej izbe sa jedlo vďaka tvaru sáčku dá zohriať priamo v rýchlovarnej konvici. V prírode použite na zohriatie kotlík s horúcou vodou prípadne použite vrecúško so samoohrevom.
Skladujte pri teplote +1 až +30 °C
Otvorené jedlo uskladnite v chladničke a spotrebujte do 48 hodín.
Hmotnosť: 300 g, z toho mäsa 65 g (bez prílohy)
Krajina pôvodu: Česká republika
Obrázok jedla: Ozdobený vetvičkou tymianu.
Zadné hovädzie mäso dusené do mäkka v zeleninovom základe z mrkvy, petržlenu, zeleru a cibule. Dochutené bobkovým listom a novým korením. Omáčka je zahustená smotanou a bezlepkovou múkou. Ako prílohu odporúčame knedľu. Jedlo je vhodné aj pre celiatikov.
Alergény v jedle : laktóza, zeler
» na stole už za 3 minúty
» ocenenie zdravá potravina.cz
» ocenenie Česká chuťovka 2012
Hotové jedlo bezlepkové, bez prídavných látok, bez umelých aróm a príchutí
Skladovanie pri bežnej izbovej teplote
Zloženie: Hovädzie zadné mäso 21%. Mlieko. Smotana. Mrkva. Zeler. Petržlen. Kukuričná múka. Ryžová múka. Slnečnicový olej. Cibuľa. Slanina. Citrón. Maslo. Cukor. Soľ. Čierne korenie. Nové korenie. Bobkový list.
PRÍPRAVA A SKLADOVANIE:
Na sporáku: obsah sáčku vyklopte do hrnca a ohrievajte za občasného miešania na miernom ohni cca 5 minút.
V mikrovlnke: jedlo vyberte z obalu na tanier alebo do vhodnej nádoby a ohrejte cca 2 až 3 minúty pri výkone 700 W.
V horúcej vode: Jedlo môžete ohriať vložením sáčku do horúcej vody na cca 8 minút. Na hotelovej izbe sa jedlo vďaka tvaru sáčku dá zohriať priamo v rýchlovarnej konvici. V prírode použite na zohriatie kotlík s horúcou vodou prípadne použite vrecúško so samoohrevom.
Skladujte pri teplote +1 až +30 °C
Otvorené jedlo uskladnite v chladničke a spotrebujte do 48 hodín.
Váha: 610 g, z toho mäsa 130 g (bez prílohy)
Pôvod: Česká republika
Obrázok jedla: Ozdobený brusnicami a petržlenom.
Nemocničná 626/67
92401 Galanta
+421 905 843 351
+421 908 768 770
info@bestofnatur.sk
© 2021 Best of Natur. Všetky práva vyhradené.