0.90€
Jemne mletá zmes korenia.
20g bohate vystačí na jednu kúru.
Jedlo varené už španielskymi kuchármi na kráľovskom dvore Rudolfa II. Zadný hovädzí plátok potretý horčicou, plnený uvareným vajíčkom, uhorkou a slaninou, zatočený a dusený do mäkka. Odporúčame ryžu ako prílohu. Jedlo je určené aj pre bezlepkovú diétu.
Alergény: vajce, horčica
» jednoduchá príprava, podávate už za 3 minúty
Hotové jedlo bezlepkové, bez laktózy, bez prídavných látok, bez umelých aróm a príchutí
Skladovanie pri bežnej izbovej teplote
Zloženie: Hovädzie mäso 21%. Pitná voda. Cibuľa. Sterilizované uhorky [uhorky, voda, ocot, soľ, výťažok korenín, horčicové semienka]. Slnečnicový olej. Ryžová múka. Kukuričná múka. Vajcia. Slanina. Horčica [voda, horčicové semienka, ocot, cukor, soľ, kurkuma, výťažok korenín]. Soľ. Čierne korenie.
PRÍPRAVA A SKLADOVANIE:
Na sporáku: obsah sáčku vyklopte do hrnca a ohrievajte za občasného miešania na miernom ohni cca 5 minút.
V mikrovlnke: jedlo vyberte z obalu na tanier alebo do vhodnej nádoby a ohrejte cca 2 až 3 minúty pri výkone 700 W.
V horúcej vode: Jedlo môžete ohriať vložením sáčku do horúcej vody na cca 8 minút. Na hotelovej izbe sa jedlo vďaka tvaru sáčku dá zohriať priamo v rýchlovarnej konvici. V prírode použite na zohriatie kotlík s horúcou vodou prípadne použite vrecúško so samoohrevom.
Skladujte pri teplote +1 až +30 °C
Otvorené jedlo uskladnite v chladničke a spotrebujte do 48 hodín.
Váha: 610 g, z toho mäsa 130 g
Pôvod: Česká republika
Obrázok jedla: Prizdobené petržlenom
Je obľúbená pre svoju nezameniteľnú chuť. Ako prílohu odporúčame pečivo. Na dochutenie a ozdobenie môžete použiť anglickú slaninu. Vhodná pri alergii na lepok.
Polievka je bez alergénov a pridaných konzervantov.
Hotová polievka bezlepková, bez laktózy, bez alergénov, bez prídavných látok, bez pridaného cukru, bez umelých aróm a príchutí, vegánska
Skladovanie: pri bežnej izbovej teplote
Zloženie: Pitná voda. Hrášok. Cibuľa. Kukuričná múka. Ryžová múka. Soľ. Slnečnicový olej. Cesnak. Čierne korenie. Majorán.
PRÍPRAVA A SKLADOVANIE:
Na sporáku: obsah sáčku vyklopte do hrnca a ohrievajte za občasného miešania na miernom ohni cca 5 minút.
V mikrovlnke: jedlo vyberte z obalu na tanier alebo do vhodnej nádoby a ohrejte cca 2 až 3 minúty pri výkone 700 W.
V horúcej vode: Jedlo môžete ohriať vložením sáčku do horúcej vody na cca 8 minút. Na hotelovej izbe sa jedlo vďaka tvaru sáčku dá zohriať priamo v rýchlovarnej konvici. V prírode použite na zohriatie kotlík s horúcou vodou prípadne použite vrecúško so samoohrevom.
Skladujte pri teplote +1 až +30 °C
Otvorené jedlo uskladnite v chladničke a spotrebujte do 48 hodín.
Výživová hodnota na porciu:
Energia kcal 222
Energia kJ 930
Bielkoviny g 9,0
Tuky g 9,9
Sacharidy g 26,4
Hmotnosť: 330 g
Krajina pôvodu: Česká republika
Obrázok polievky: zdobený krúžkami praženej cibule a petržlenovou vňaťou.
Pôvodne ruský pokrm bol prvý raz opísaný v kuchárskej knihe v roku 1861. Dnes ho poznáme v rôznych kuchyniach sveta. Náš je hovädzie zadné nakrájané na rezance dusené do mäkka so šampiňónmi a smotanou. Ochutené paradajkovým pretlakom, maslom a citrónom. K jedlu sa hodia pečené zemiaky, prípadne ryža. Jedlo je vhodné aj pre celiatikov.
Alergén: laktóza
» ocenenie zdravá potravina.cz
Hotové jedlo bezlepkové, bez prídavných látok, bez umelých aróm a príchutí.
Skladovanie pri bežnej izbovej teplote
Zloženie: Hovädzie mäso zadné 21%. Pitná voda. Šampiňóny. Smotana. Cibuľa. Slnečnicový olej. Ryžová múka. Kukuričná múka. Paradajkový pretlak [paradajky, voda, cukor]. Maslo. Citrón. Soľ. Čierne korenie.
PRÍPRAVA A SKLADOVANIE:
Na sporáku: obsah sáčku vyklopte do hrnca a ohrievajte za občasného miešania na miernom ohni cca 5 minút.
V mikrovlnke: jedlo vyberte z obalu na tanier alebo do vhodnej nádoby a ohrejte cca 2 až 3 minúty pri výkone 700 W.
V horúcej vode: Jedlo môžete ohriať vložením sáčku do horúcej vody na cca 8 minút. Na hotelovej izbe sa jedlo vďaka tvaru sáčku dá zohriať priamo v rýchlovarnej konvici. V prírode použite na zohriatie kotlík s horúcou vodou prípadne použite vrecúško so samoohrevom.
Skladujte pri teplote +1 až +30 °C
Otvorené jedlo uskladnite v chladničke a spotrebujte do 48 hodín.
Hmotnosť: 610 g, z toho mäsa 130 g
Krajina pôvodu: Česká republika
Obrázok jedla: Ozdobený cíbikmi jarnej cibuľky.
Účinná podpora chudnutia a prevencia rakoviny, hojnosť živín
Je to modrozelená sladkovodná riasa, ktorú si cenili už starí Aztékovia. Patrí medzi najúčinnejšie prostriedky podporujúce znižovanie váhy, chráni telo pred rakovinou a podľa Svetovej zdravotníckej organizácie je jedným z najbohatších zdrojov živín.
Spirulina sa v posledných rokoch osvedčila predovšetkým ako veľmi účinný podporný prostriedok pri znižovaní váhy. Rýchle sa vstrebáva a pritom zvyšuje hladinu cukru v krvi, čím pomáha obmedziť vysielanie signálov hladu z nášho mozgu. Ovplyvňuje prenos nervových impulzov a tým priaznivo ovplyvňuje nielen chuť do jedla (najmä na sladké), ale i celkovú hladinu energie a náladu. Spirulina je zároveň bohatá na živiny (1g riasy ich obsahuje toľko ako celý kilogram zeleniny), takže organizmus behom redukčnej kúry netrpí. Spirulina pomohla schudnúť i tým užívateľom, ktorí pred tým bez úspechu absolvovali množstvo redukčných diét.
Spirulina je bohatá na kyselinu V-linolenovú, ktorá pomáha pri tvorbe hormónu prostaglandín. Vďaka tomu priaznivo ovplyvňuje krvný tlak, regeneráciu buniek a tkanív, podporuje liečbu zápalových procesov, pomáha zlepšiť stav pri ochoreniach srdca a slinivky a u diabetikov znižuje potrebu inzulínu.
Ďalšie účinky na zdravie:
Exotická zmes morčacieho mäsa a zeleniny. Pór, paprika, paradajky a cibuľa tvoria základ a dochutené sú čínskymi hubami s chilli. Recept na jedlo pochádza z Juhovýchodnej Ázie. Vhodná príloha je ryža. Jedlo je určené aj pre bezlepkovú diétu.
Hotové jedlo bezlepkové, bez laktózy, bez prídavných látok, bez pridaného cukru, bez umelých aróm a príchutí.
Skladovanie: pri bežnej izbovej teplote
Zloženie: Morčacie mäso 23%. Pitná voda. Biela kapusta. Mrkva. Pór. Huba Judášovo ucho. Paprika. Sójové klíčky. Bambusové výhonky. Kukuričná múka. Ryžová múka. Šampiňóny. Cibuľa. Slnečnicový olej. Soľ. Čierne korenie. Čili.
PRÍPRAVA A SKLADOVANIE:
Na sporáku: obsah sáčku vyklopte do hrnca a ohrievajte za občasného miešania na miernom ohni cca 5 minút.
V mikrovlnke: jedlo vyberte z obalu na tanier alebo do vhodnej nádoby a ohrejte cca 2 až 3 minúty pri výkone 700 W.
V horúcej vode: Jedlo môžete ohriať vložením sáčku do horúcej vody na cca 8 minút. Na hotelovej izbe sa jedlo vďaka tvaru sáčku dá zohriať priamo v rýchlovarnej konvici. V prírode použite na zohriatie kotlík s horúcou vodou prípadne použite vrecúško so samoohrevom.
Skladujte pri teplote +1 až +30 °C
Otvorené jedlo uskladnite v chladničke a spotrebujte do 48 hodín.
Výživová hodnota na porciu:
Energia kcal 283
Energia kJ 1 185
Bielkoviny g 27,0
Tuky g 10,8
Sacharidy g 16,8
Hmotnosť: 300 g, z toho mäsa 65 g
Krajina pôvodu: Česká republika
Obrázok jedla: ozdobený klíčkami fazule mungo a lístkom koriandra.
Bravčový závitok dochutený horčicou a plnený klobásou, syrom a vajíčkom v omáčke s cibuľou. Ako prílohu odporúčame zemiaky alebo ryžu. Vhodné aj pre bezlepkovú diétu.
Alergény: vajce, laktóza, horčica
Hotové jedlo bezlepkové, bez prídavných látok, bez umelých aróm a príchutí
Skladovanie pri bežnej izbovej teplote.
Zloženie: Bravčové mäso 23%. Pitná voda. Vajcia. Syr eidam [mlieko, soľ, syrové kultúry Storage]. Bezlepková klobása [bravčové mäso, voda, soľ, zmes korenia]. Cibuľa. Kukuričná múka. Ryžová múka. Slnečnicový olej. Horčica [pitná voda, horčicové semienka, kvasný ocot, cukor, soľ, výťažok korenín, kurkuma]. Čierne korenie. Soľ.
PRÍPRAVA A SKLADOVANIE:
Na sporáku: obsah sáčku vyklopte do hrnca a ohrievajte za občasného miešania na miernom ohni cca 5 minút.
V mikrovlnke: jedlo vyberte z obalu na tanier alebo do vhodnej nádoby a ohrejte cca 2 až 3 minúty pri výkone 700 W.
V horúcej vode: Jedlo môžete ohriať vložením sáčku do horúcej vody na cca 8 minút. Na hotelovej izbe sa jedlo vďaka tvaru sáčku dá zohriať priamo v rýchlovarnej konvici. V prírode použite na zohriatie kotlík s horúcou vodou prípadne použite vrecúško so samoohrevom.
Skladujte pri teplote +1 až +30 °C
Otvorené jedlo uskladnite v chladničke a spotrebujte do 48 hodín.
Hmotnosť: 300 g, z toho mäsa 65 g (bez prílohy)
Krajina pôvodu: Česká republika
Obrázok jedla: Ozdobený petržlenovou vňaťou.
Nemocničná 626/67
92401 Galanta
+421 905 843 351
+421 908 768 770
info@bestofnatur.sk
© 2021 Best of Natur. Všetky práva vyhradené.