Fazuľky na smotane

Fazuľky na smotane

Jemné fazuľky s lahodnou smotanovou omáčkou tvoria základ vegetariánskeho jedla. Odporúčame podávať s chlebom alebo zemiakmi. Pre ešte kyslejšiu chuť kvapnite pár kvapiek citróna. Jedlo je vhodné aj pre bezlepkovú diétu.

Alergény: vajce, laktóza

» jednoduchá príprava, podávate už za 3 minúty
» vegetariánske jedlo
» ocenenie zdravá potravina.cz
 

Hotové jedlo bezlepkové, bezmäsité, bez prídavných látok , bez pridaného cukru, bez umelých aróm a príchutí

Skladovanie pri bežnej izbovej teplote

Zloženie: Fazuľové struky 50%. Varené vajce 1 ks. Smotana. Ryžová múka. Kukuričná múka. Maslo. Soľ.

 

PRÍPRAVA A SKLADOVANIE:

Na sporáku: obsah sáčku vyklopte do hrnca a ohrievajte za občasného miešania na miernom ohni cca 5 minút.
V mikrovlnke: jedlo vyberte z obalu na tanier alebo do vhodnej nádoby a ohrejte cca 2 až 3 minúty pri výkone 700 W.
V horúcej vode: Jedlo môžete ohriať vložením sáčku do horúcej vody na cca 8 minút. Na hotelovej izbe sa jedlo vďaka tvaru sáčku dá zohriať priamo v rýchlovarnej konvici. V prírode použite na zohriatie kotlík s horúcou vodou prípadne použite vrecúško so samoohrevom.

Skladujte pri teplote +1 až +30 °C

Otvorené jedlo uskladnite v chladničke a spotrebujte do 48 hodín.

 

Váha: 300 g

Pôvod:  Česká republika

Obrázok jedla: Ozdobené vetvičkou kôpru.
 

3,30 € s DPH


Nový komentár

* (Povinné)

Prihlásenie