Zmes na bolonské špagety (dve porcie)

Zmes na bolonské špagety (dve porcie)

Mäsovo-zeleninová zmes uvarená z pečeného bravčového pliecka dochutená paradajkovou omáčkou s cibuľkou a okorenenou oreganom. Ideálne so špagetami. Vhodné aj pri alergií na lepok.

Omáčka je bez alergénov a pridaných konzervantov.

» jednoduchá príprava, podávate už za 3 minúty
 

Hotové jedlo bezlepkové, bez laktózy, bez alergénov, bez prídavných látok, bez umelých aróm a príchutí

Skladovanie pri bežnej izbovej teplote

Zloženie: Bravčové mäso z pleca 21%. Cibuľa. Ryžová múka. Kukuričná múka. Lečo [paradajky, paprika, cibuľa]. Slnečnicový olej. Paradajkový pretlak [paradajky, cukor, soľ]. Soľ. Čierne korenie. Oregano.

 

PRÍPRAVA A SKLADOVANIE:

Na sporáku: obsah sáčku vyklopte do hrnca a ohrievajte za občasného miešania na miernom ohni cca 5 minút.
V mikrovlnke: jedlo vyberte z obalu na tanier alebo do vhodnej nádoby a ohrejte cca 2 až 3 minúty pri výkone 700 W.
V horúcej vode: Jedlo môžete ohriať vložením sáčku do horúcej vody na cca 8 minút. Na hotelovej izbe sa jedlo vďaka tvaru sáčku dá zohriať priamo v rýchlovarnej konvici. V prírode použite na zohriatie kotlík s horúcou vodou prípadne použite vrecúško so samoohrevom.

Skladujte pri teplote +1 až +30 °C

Otvorené jedlo uskladnite v chladničke a spotrebujte do 48 hodín.

 

Váha: 610 g, z toho mäsa 130 g

Pôvod: Česká republika

Obrázok jedla: Ozdobený lístkami bazalky a cherry paradajkou.
 

5,50 € s DPH


Nový komentár

* (Povinné)

Prihlásenie