Záhorácky závitok

Záhorácky závitok

Jedlo pre milovníkov klasicky pečeného mäsa. Závitok z bravčového mäsa plnený kapustou s cibuľkou, slaninou a cesnakom. Najlepšou prílohou sú zemiaky alebo knedľa. Záhorácky závitok je vhodný aj pre celiatikov, ako aj pri intolerancii na laktózu.

Jedlo je bez alergénov a pridaných konzervantov.

» jednoduchá príprava, podávate už za 3 minúty

PRÍPRAVA A SKLADOVANIE:

Na sporáku: obsah sáčku vyklopte do hrnca a ohrievajte za občasného miešania na miernom ohni cca 5 minút.
V mikrovlnke: jedlo vyberte z obalu na tanier alebo do vhodnej nádoby a ohrejte cca 2 až 3 minúty pri výkone 700 W.
V horúcej vode: Jedlo môžete ohriať vložením sáčku do horúcej vody na cca 8 minút. Na hotelovej izbe sa jedlo vďaka tvaru sáčku dá zohriať priamo v rýchlovarnej konvici. V prírode použite na zohriatie kotlík s horúcou vodou prípadne použite vrecúško so samoohrevom.

Skladujte pri teplote +1 až +30 °C

Otvorené jedlo uskladnite v chladničke a spotrebujte do 48 hodín.
 

 

Váha: 300 g, z toho mäsa 65 g

Pôvod: , Česká republika

Obrázok jedla: Ozdobený petržlenovou vňaťou.

3,90 € s DPH


Nový komentár

* (Povinné)

Prihlásenie