Udenárska roštenka

Udenárska roštenka

Plátok hovädzieho mäsa s výbornou bravčovou klobásou v omáčke s uhorkami. Dochutené trochou horčice. Ako prilohu odporúčame zemiaky alebo ryžu. Na prípravu jedla boli použité bezlepkové suroviny, a teda je vhodné aj pre celiatikov.

Alergén: horčica

» jednoduchá príprava, podávate už za 3 minúty

Hotové jedlo bezlepkové, bez laktózy, bez prídavných látok, bez umelých aróm a príchutí

Skladovanie pri bežnej izbovej teplote

Zloženie: Hovädzie mäso zadné 23%. Bezlepková klobása [bravčové mäso, voda, soľ, zmes korenia]. Kukuričná múka. Ryžová múka. Slanina. Cibuľa. Sterilizované uhorky [uhorky, voda, soľ, ocot, výťažok korenín, horčicové semienka]. Slnečnicový olej. Horčica [voda, horčicové semienka, ocot, cukor, soľ, kurkuma, výťažok korenín]. Soľ. Čierne korenie.

PRÍPRAVA A SKLADOVANIE:

Na sporáku: obsah sáčku vyklopte do hrnca a ohrievajte za občasného miešania na miernom ohni cca 5 minút.
V mikrovlnke: jedlo vyberte z obalu na tanier alebo do vhodnej nádoby a ohrejte cca 2 až 3 minúty pri výkone 700 W.
V horúcej vode: Jedlo môžete ohriať vložením sáčku do horúcej vody na cca 8 minút. Na hotelovej izbe sa jedlo vďaka tvaru sáčku dá zohriať priamo v rýchlovarnej konvici. V prírode použite na zohriatie kotlík s horúcou vodou prípadne použite vrecúško so samoohrevom.

Skladujte pri teplote +1 až +30 °C

Otvorené jedlo uskladnite v chladničke a spotrebujte do 48 hodín.

 

Hmotnosť: 300 g, z toho mäsa 65 g (bez prílohy)

Krajina pôvodu: Česká republika

Obrázok jedla: Ozdobený petržlenom a kyslou uhorkou.

4,10 € s DPH


Nový komentár

* (Povinné)

Prihlásenie