Tilapia po taliansky

Tilapia po taliansky

Filet sladkovodnej ryby tilápie v chutnej omáčke s mrkvou, cibuľkou a paradajkovým pretlakom. Mäso je bez kostí, takže ich môžete bez obáv podávať aj deťom. Ako prílohu odporúčame zemiaky. Vhodné aj pre celiatikov.

Alergén: ryba

» jednoduchá príprava, podávate už za 3 minúty

Hotové jedlo bezlepkové, bez laktózy, bez prídavných látok, bez umelých aróm a príchutí

Skladovanie pri bežnej izbovej teplote

Zloženie: Tilapia nílska 22%. Mrkva. Paradajkový pretlak [paradajky, cukor]. Cibuľa. Voda. Slnečnicový olej. Ryžová múka. Kukuričná múka. Cukor. Soľ. Čierne korenie.

PRÍPRAVA A SKLADOVANIE:

Hmotnosť: 300 g, z toho mäsa 65 g (bez prílohy)

Krajina pôvodu: Česká republika

Obrázok jedla: Ozdobené bazalkou.

4,10 € s DPH


Nový komentár

* (Povinné)

Prihlásenie