Sviečková na smotane (dve porcie)

Sviečková na smotane (dve porcie)

Zadné hovädzie mäso dusené do mäkka v zeleninovom základe z mrkvy, petržlenu, zeleru a cibule. Dochutené bobkovým listom a novým korením. Omáčka je zahustená smotanou a bezlepkovou múkou. Ako prílohu odporúčame knedľu. Jedlo je vhodné aj pre celiatikov.

Alergény v jedle : laktóza, zeler

» na stole už za 3 minúty
» ocenenie zdravá potravina.cz
» ocenenie Česká chuťovka 2012
 

Hotové jedlo bezlepkové, bez prídavných látok, bez umelých aróm a príchutí

Skladovanie pri bežnej izbovej teplote

Zloženie: Hovädzie zadné mäso 21%. Mlieko. Smotana. Mrkva. Zeler. Petržlen. Kukuričná múka. Ryžová múka. Slnečnicový olej. Cibuľa. Slanina. Citrón. Maslo. Cukor. Soľ. Čierne korenie. Nové korenie. Bobkový list.

 

PRÍPRAVA A SKLADOVANIE:

Na sporáku: obsah sáčku vyklopte do hrnca a ohrievajte za občasného miešania na miernom ohni cca 5 minút.
V mikrovlnke: jedlo vyberte z obalu na tanier alebo do vhodnej nádoby a ohrejte cca 2 až 3 minúty pri výkone 700 W.
V horúcej vode: Jedlo môžete ohriať vložením sáčku do horúcej vody na cca 8 minút. Na hotelovej izbe sa jedlo vďaka tvaru sáčku dá zohriať priamo v rýchlovarnej konvici. V prírode použite na zohriatie kotlík s horúcou vodou prípadne použite vrecúško so samoohrevom.

Skladujte pri teplote +1 až +30 °C

Otvorené jedlo uskladnite v chladničke a spotrebujte do 48 hodín.
 

Váha: 610 g, z toho mäsa 130 g (bez prílohy)

Pôvod:  Česká republika

Obrázok jedla: Ozdobený brusnicami a petržlenom.

6,40 € s DPH


Nový komentár

* (Povinné)

Prihlásenie