Štefanská hovädzia pečienka

Štefanská hovädzia pečienka

Pôvodne slávnostné jedlo podávané na Štefana je výborný hovädzí plátok so slaninou a celým vajcom. Odporúčame ryžu ako prílohu. Vhodné aj pre bezlepkovú diétu.

Alergén: vajce

» jednoduchá príprava, podávate už za 3 minúty
» doručujeme aj na dobierku


Hotové jedlo bezlepkové, bez laktózy, bez prídavných látok, bez pridaného cukru, bez umelých aróm a príchutí

Skladovanie pri bežnej izbovej teplote

Zloženie: Hovädzie mäso 23%. Cibuľa. Slnečnicový olej. Kukuričná múka. Ryžová múka. Slanina. Vajcia. Soľ. Čierne korenie.

 

PRÍPRAVA A SKLADOVANIE:

Na sporáku: obsah sáčku vyklopte do hrnca a ohrievajte za občasného miešania na miernom ohni cca 5 minút.
V mikrovlnke: jedlo vyberte z obalu na tanier alebo do vhodnej nádoby a ohrejte cca 2 až 3 minúty pri výkone 700 W.
V horúcej vode: Jedlo môžete ohriať vložením sáčku do horúcej vody na cca 8 minút. Na hotelovej izbe sa jedlo vďaka tvaru sáčku dá zohriať priamo v rýchlovarnej konvici. V prírode použite na zohriatie kotlík s horúcou vodou prípadne použite vrecúško so samoohrevom.

Skladujte pri teplote +1 až +30 °C

Otvorené jedlo uskladnite v chladničke a spotrebujte do 48 hodín.
 

 

Váha: 300 g, z toho mäsa 65 g (bez prílohy)

Pôvod:  Česká republika

Obrázok jedla: Ozdobený mladými výhonkami žeruchy a rozdrobeným vareným vajíčkom.

4,10 € s DPH


Nový komentár

* (Povinné)

Prihlásenie