Šošovicová polievka

Šošovicová polievka

Polievka známa už po stáročia dokáže nasýtiť a je zdravá, lebo šošovica je známa svojím vysokým obsahom bielkovín, vitamínu B a minerálov. Vhodná pre diabetikov, lebo znižuje obsah cukru v krvi. Odporúča sa pri odtučňovacej kúre a pre bezlepkovú diétu.

Polievka je bez alergénov a pridaných konzervantov.

» jednoduchá príprava, podávate už za 3 minúty
» ocenenie zdravá potravina.cz
 

Hotová polievka bezlepková, bez laktózy, bez alergénov, bez prídavných látok, bez pridaného cukru, bez umelých aróm a príchutí, vegánska

Skladovanie pri bežnej izbovej teplote

Zloženie: Pitná voda. Šošovica. Cibuľa. Kukuričná múka, ryžová múka. Slnečnicový olej. Cesnak. Čierne korenie. Majorán. Soľ.

 

PRÍPRAVA A SKLADOVANIE:

Na sporáku: obsah sáčku vyklopte do hrnca a ohrievajte za občasného miešania na miernom ohni cca 5 minút.
V mikrovlnke: jedlo vyberte z obalu na tanier alebo do vhodnej nádoby a ohrejte cca 2 až 3 minúty pri výkone 700 W.
V horúcej vode: Jedlo môžete ohriať vložením sáčku do horúcej vody na cca 8 minút. Na hotelovej izbe sa jedlo vďaka tvaru sáčku dá zohriať priamo v rýchlovarnej konvici. V prírode použite na zohriatie kotlík s horúcou vodou prípadne použite vrecúško so samoohrevom.

Skladujte pri teplote +1 až +30 °C

Otvorené jedlo uskladnite v chladničke a spotrebujte do 48 hodín.
 

Váha: 330 g

Pôvod:  Česká republika

Obrázok polievky: Ozdobený opečeným bezlepkovým rožkom a šalviovým listom.

2,20 € s DPH


Nový komentár

* (Povinné)

Prihlásenie