Segedínsky guláš

Segedínsky guláš

Bravčové mäso a omáčka s kyslou kapustou dochutená cesnakom a kmínom. Ako prílohu jednoznačne odporúčame knedľu. Jedlo je vhodné aj pre celiatikov.

Alergén: laktóza

» jednoduchá príprava, podávate už za 3 minúty

Hotové jedlo bezlepkové, bez prídavných látok, bez pridaného cukru, bez umelých aróm a príchutí

Skladovanie pri bežnej izbovej teplote

Zloženie: Bravčové mäso 23%. Kyslá kapusta [kapusta, voda, soľ, rasca]. Smotana. Cibuľa. Kukuričná múka. Ryžová múka. Slnečnicový olej. Soľ. Mletá paprika. Cesnak. Rasca.

 

PRÍPRAVA A SKLADOVANIE:

Na sporáku: obsah sáčku vyklopte do hrnca a ohrievajte za občasného miešania na miernom ohni cca 5 minút.
V mikrovlnke: jedlo vyberte z obalu na tanier alebo do vhodnej nádoby a ohrejte cca 2 až 3 minúty pri výkone 700 W.
V horúcej vode: Jedlo môžete ohriať vložením sáčku do horúcej vody na cca 8 minút. Na hotelovej izbe sa jedlo vďaka tvaru sáčku dá zohriať priamo v rýchlovarnej konvici. V prírode použite na zohriatie kotlík s horúcou vodou prípadne použite vrecúško so samoohrevom.

Skladujte pri teplote +1 až +30 °C

Otvorené jedlo uskladnite v chladničke a spotrebujte do 48 hodín.
 

 

Váha: 300 g, z toho mäsa 65 g

Pôvod:  Česká republika

Obrázok jedla: Ozdobený vetvičkou kôpru.

3,70 € s DPH


Nový komentár

* (Povinné)

Prihlásenie