Platesa so špenátom

Platesa so špenátom

Filet z platesy bez kostí spolu s listovým špenátom na cibulke a cesnaku. Chuť špenátu je zjemnený pridaním smotany. Ako prílohu odporúčame zemiaky. Jedlo je vhodné aj pre celiatikov.

Alergény: ryba, laktóza

» jednoduchá príprava, podávate už za 3 minúty

Hotové jedlo bezlepkové, bez prídavných látok , bez pridaného cukru, bez umelých aróm a príchutí

Skladovanie pri bežnej izbovej teplote

Zloženie: Listový špenát 42%. Platesa 22%. Smotana. Cibuľa. Slnečnicový olej. Ryžová múka. Kukuričná múka. Cesnak. Soľ. Čierne korenie.

PRÍPRAVA A SKLADOVANIE:

Na sporáku: obsah sáčku vyklopte do hrnca a ohrievajte za občasného miešania na miernom ohni cca 5 minút.
V mikrovlnke: jedlo vyberte z obalu na tanier alebo do vhodnej nádoby a ohrejte cca 2 až 3 minúty pri výkone 700 W.
V horúcej vode: Jedlo môžete ohriať vložením sáčku do horúcej vody na cca 8 minút. Na hotelovej izbe sa jedlo vďaka tvaru sáčku dá zohriať priamo v rýchlovarnej konvici. V prírode použite na zohriatie kotlík s horúcou vodou prípadne použite vrecúško so samoohrevom.

Skladujte pri teplote +1 až +30 °C

Otvorené jedlo uskladnite v chladničke a spotrebujte do 48 hodín.
 

Váha: 300 g, z toho mäsa 65 g (bez prílohy)

Pôvod:  Česká republika
Obrázok jedla: Ozdobené špenátovým listom.

4,10 € s DPH


Nový komentár

* (Povinné)

Prihlásenie