Punjabi Choley - cicer s korením

Punjabi Choley - cicer s korením

Typické obedové menu v severnej Indii. Jemne pikantný cícer pripravený na kari s aromatickým korením. Pridajte ryžu a máte kompletný obed alebo večeru. Vhodné pre vegetariánov a aj pre bezlepkovú diétu.

Jedlo bez alergénov
» stredne štipľavé

» jednoduchá príprava, podávate už za 2 minúty

Hotové jedlo bezlepkové, bez laktózy, bez alergénov, bez prídavných látok, bez pridaného cukru, bez umelých aróm a príchutí, vegánske.

Skladovanie pri bežnej izbovej teplote

Zloženie: Cícer. Cibuľa. Slnečnicový olej. Cesnak. Paradajkový pretlak. Zázvor. List koriandra. Soľ. Červené čili papričky. Zmes korenín. Koriander. Fenikel. Rasca.

 

PRÍPRAVA A SKLADOVANIE:

Na sporáku: obsah sáčku vyklopte do hrnca a ohrievajte za občasného miešania na miernom ohni cca 4 minúty.
V mikrovlnke: jedlo vyberte z obalu na tanier alebo do vhodnej nádoby a ohrejte cca 1 až 2 minúty pri výkone 700 W. Premiešajte a servírujte.
V horúcej vode: Jedlo môžete ohriať vložením sáčku do horúcej vody na 3 až 5 minút. Na hotelovej izbe sa jedlo vďaka tvaru sáčku dá zohriať priamo v rýchlovarnej konvici. V prírode použite na zohriatie kotlík s horúcou vodou prípadne použite vrecúško so samoohrevom. Po ohriatí otvorte sáčok, premiešajte a servírujte.

Skladujte pri teplote +1 až +30 °C

Otvorené jedlo uskladnite v chladničke a spotrebujte do 24 hodín.
 

Váha: 280g

Pôvod:  India

Obrázok jedla: Zdobené čili papričkou, cherry paradajkou a koriandrom.

2,80 € s DPH


Nový komentár

* (Povinné)

Prihlásenie