Paneer makhany - syr v hustej paradajkovej omáčke

Paneer makhany - syr v hustej paradajkovej omáčke

Jedlo typické pre severnú Indiu. Indický farmársky syr Paneer v hustej v hustej štiplavej paradajkovej omáčke. Vhodné aj pre bezlepkovú diétu.

Alergén: laktóza
» silne štipľavé
» jednoduchá príprava, podávate už za 2 minúty
» ušetríte 1 hodinu pri varení

Hotové jedlo bezlepkové, bez laktózy, bez prídavných látok, bez umelých aróm a príchutí, bezmäsité

Skladovanie pri bežnej izbovej teplote

Zloženie: Paradajkové pyré 50% [voda, paradajkový pretlak]. Indický farmársky syr 20% [mlieko, kyselina citrónová, soľ]. Smotana. Slnečnicový olej. Zázvor. Melónové semienka. Čili prášok. Soľ. Cukor. Zelené čili papričky. Čierne korenie. Klinčeky. Bobkový list. Kardamóm. Škorica. List senovky gréckej.

2 porcie bez prílohy.

PRÍPRAVA A SKLADOVANIE:

Na sporáku: obsah sáčku vyklopte do hrnca a ohrievajte za občasného miešania na miernom ohni cca 4 minúty.
V mikrovlnke: jedlo vyberte z obalu na tanier alebo do vhodnej nádoby a ohrejte cca 1 až 2 minúty pri výkone 700 W. Premiešajte a servírujte.
V horúcej vode: Jedlo môžete ohriať vložením sáčku do horúcej vody na 3 až 5 minút. Na hotelovej izbe sa jedlo vďaka tvaru sáčku dá zohriať priamo v rýchlovarnej konvici. V prírode použite na zohriatie kotlík s horúcou vodou prípadne použite vrecúško so samoohrevom. Po ohriatí otvorte sáčok, premiešajte a servírujte.

Skladujte pri teplote +1 až +30 °C

Otvorené jedlo uskladnite v chladničke a spotrebujte do 24 hodín.
 

Váha: 280g

Pôvod: Ashoka (ADF Foods Ltd), India

Obrázok jedla: Ozdobené čili papričkou, tyčinkou škorice, cherry paradajkami a opraženou cibuľou.

2,90 € s DPH


Nový komentár

* (Povinné)

10
Júl
2018

Správna diagnóza

Pridané: 10.7.2018 16:31:12 Počet zobrazení: 631

Takže vám uvedu několik příkladů: "Kuří oka" nejsou od malých bot, mívají je totiž i lidé s kvalitní obuví nebo chodící v sandálech či bosky. Jsou od problémů s močovými cestami.

Čítajte viac... Komentáre: 0

10
Júl
2018

Ovoce konzumace

Pridané: 10.7.2018 16:17:08 Počet zobrazení: 666

Pacienti s rakovinou by neměli umírat. Lék na rakovinu je objeven. Jde o to, zda tomu věříte nebo ne. Je mi líto stovek pacientů kteří zemřeli při konvenční léčbě. Děkuji a Bůh Vám požehnej. Dr. Stephen Mac

Čítajte viac... Komentáre: 0

10
Júl
2018

Šaláty, vitamínové bomby časť 2.

Pridané: 10.7.2018 16:02:27 Počet zobrazení: 516

Čítať ďalej...

Čítajte viac... Komentáre: 0

18
Jún
2018

Šaláty, vitamínové bomby časť 1.

Pridané: 18.6.2018 11:32:56 Počet zobrazení: 622

Čítať ďalej...

Čítajte viac... Komentáre: 0

18
Jún
2018

Bravčová masť nie je nezdravá alebo 10 dôvodov, prečo by masť nemala chýbať vo vašej kuchyni

Pridané: 18.6.2018 11:22:21 Počet zobrazení: 630

Pri slovnom spojení bravčová masť sa väčšine z nás vynoria také pojmy ako kôrnatenie ciev, cholesterol alebo infarkt. Túto rovnicu máme v sebe zakorenenú tak hlboko, že ju nedokázali vyvrátiť ani stále častejšie sa objavujúce vedecké poznatky, ktoré vyvracajú toto lživé tvrdenie. Kde sa vlastne vzal tento nezmysel?

Čítajte viac... Komentáre: 0

18
Jún
2018

Správná diagnóza

Pridané: 18.6.2018 11:00:43 Počet zobrazení: 627

"Kuří oka" nejsou od malých bot, mívají je totiž i lidé s kvalitní obuví nebo chodící v sandálech či bosky. Jsou od problémů s močovými cestami.

Čítajte viac... Komentáre: 1

18
Jún
2018

Prečo sme chorí?

Pridané: 18.6.2018 10:57:33 Počet zobrazení: 826

Duchovné príčiny chorôb. Etikoterapia vychádza  z vplyvu negatívnych pocitov na dušu.

Čítajte viac... Komentáre: 0

18
Jún
2018

Aký ste človek?

Pridané: 18.6.2018 10:49:19 Počet zobrazení: 810

Aký ste človek? Chcete vedieť, aká ste osobnosť? Urobte si tento test a zistíte, čo ste zač!

Čítajte viac... Komentáre: 0

11
Jún
2018

Desať spôsobov ako dosiahnuť úspechu ku samo vyliečeniu a obnove tela i ducha.

Pridané: 11.6.2018 16:28:45 Počet zobrazení: 649

Čítaj ďalej...

Čítajte viac... Komentáre: 0

11
Jún
2018

Základné princípy pre zdravý život

Pridané: 11.6.2018 15:58:13 Počet zobrazení: 738

Naturopati sa pri liečení človeka riadia týmito základnými pravidlami... Čítaj ďalej...

Čítajte viac... Komentáre: 0

  • 1
  • 2

Neprehliadnite

Prihlásenie