Morka podľa richtára

Morka podľa richtára

Spojením morčacieho mäsa a bravčovej pečienky uvaríme výborný pokrm. Ak k tomu pridáme omáčku s kápiou a slaninou, dochutíme paprikou a cesnakom, jedlo bude dokonalé. Ako prílohu odporúčame zemiaky alebo ryžu. Potraviny na prípravu jedla sú prirodzene bezlepkové, vhodné aj pre celiatikov.

Alergény: horčica, vajce

» jednoduchá príprava, podávate už za 3 minúty

Hotové jedlo bezlepkové, bez laktózy, bez prídavných látok, bez umelých aróm a príchutí

Skladovanie pri bežnej izbovej teplote

Zloženie: Morčacie mäso 23%. Bravčová pečienka. Pitná voda. Slnečnicový olej. Kukuričná múka. Ryžová múka. Sterilizované uhorky [uhorky, voda, soľ, ocot, výťažok korenín, horčicové semienka]. Sterilizovaná paprika [červená paprika, voda, ocot, cukor, soľ, korenie]. Vajcia. Cibuľa. Slanina. Cesnak. Mletá paprika. Soľ.

1 porcia bez prílohy

PRÍPRAVA A SKLADOVANIE:

Na sporáku: obsah sáčku vyklopte do hrnca a ohrievajte za občasného miešania na miernom ohni cca 5 minút.
V mikrovlnke: jedlo vyberte z obalu na tanier alebo do vhodnej nádoby a ohrejte cca 2 až 3 minúty pri výkone 700 W.
V horúcej vode: Jedlo môžete ohriať vložením sáčku do horúcej vody na cca 8 minút. Na hotelovej izbe sa jedlo vďaka tvaru sáčku dá zohriať priamo v rýchlovarnej konvici. V prírode použite na zohriatie kotlík s horúcou vodou prípadne použite vrecúško so samoohrevom.

Skladujte pri teplote +1 až +30 °C

Otvorené jedlo uskladnite v chladničke a spotrebujte do 48 hodín.
 

Váha: 300 g, z toho mäsa 65 g

Pôvod: Česká republika

Obrázok jedla: Ozdobený vetvičkou tymianu.

3,70 € s DPH


Nový komentár

* (Povinné)

Prihlásenie