Putimské bravčové rebierko

Putimské bravčové rebierko

Bravčová kotleta v omáčke s klobásou a uhorkami. Vhodná príloha sú cestoviny alebo ryža. Vhodné aj pri alergií na lepok.

Alergén: horčica

» jednoduchá príprava, podávate už za 3 minúty

Hotové jedlo bezlepkové, bez laktózy, bez prídavných látok, bez umelých aróm a príchutí

Skladovanie pri bežnej izbovej teplote

Zloženie: Bravčové mäso 22%. Pitná voda. Cibuľa. Slnečnicový olej. Kukuričná múka. Ryžová múka. Sterilizované uhorky [uhorky, voda, soľ, kvasný ocot, výťažok korenín, horčicové semienka, cukor]. Bezlepková klobása [bravčové mäso, voda, soľ, zmes korenia]. Soľ. Čierne korenie.

 

PRÍPRAVA A SKLADOVANIE:

Na sporáku: obsah sáčku vyklopte do hrnca a ohrievajte za občasného miešania na miernom ohni cca 5 minút.
V mikrovlnke: jedlo vyberte z obalu na tanier alebo do vhodnej nádoby a ohrejte cca 2 až 3 minúty pri výkone 700 W.
V horúcej vode: Jedlo môžete ohriať vložením sáčku do horúcej vody na cca 8 minút. Na hotelovej izbe sa jedlo vďaka tvaru sáčku dá zohriať priamo v rýchlovarnej konvici. V prírode použite na zohriatie kotlík s horúcou vodou prípadne použite vrecúško so samoohrevom.

Skladujte pri teplote +1 až +30 °C

Otvorené jedlo uskladnite v chladničke a spotrebujte do 48 hodín.
 

Váha: 300 g, z toho mäsa 65 g (bez prílohy)

Pôvod:  Česká republika

Obrázok jedla: Ozdobený kyslou uhorkou a panašovanou šalviou.

3,80 € s DPH


Nový komentár

* (Povinné)

Prihlásenie