Moravská kapsička

Moravská kapsička

Bravčový závitok dochutený horčicou a plnený klobásou, syrom a vajíčkom v omáčke s cibuľou. Ako prílohu odporúčame zemiaky alebo ryžu. Vhodné aj pre bezlepkovú diétu.
Alergény: vajce, laktóza, horčica

Hotové jedlo bezlepkové, bez prídavných látok, bez umelých aróm a príchutí
Skladovanie pri bežnej izbovej teplote.

Zloženie: Bravčové mäso 23%. Pitná voda. Vajcia. Syr eidam [mlieko, soľ, syrové kultúry Storage]. Bezlepková klobása [bravčové mäso, voda, soľ, zmes korenia]. Cibuľa. Kukuričná múka. Ryžová múka. Slnečnicový olej. Horčica [pitná voda, horčicové semienka, kvasný ocot, cukor, soľ, výťažok korenín, kurkuma]. Čierne korenie. Soľ.

PRÍPRAVA A SKLADOVANIE:

Na sporáku: obsah sáčku vyklopte do hrnca a ohrievajte za občasného miešania na miernom ohni cca 5 minút.
V mikrovlnke: jedlo vyberte z obalu na tanier alebo do vhodnej nádoby a ohrejte cca 2 až 3 minúty pri výkone 700 W.
V horúcej vode: Jedlo môžete ohriať vložením sáčku do horúcej vody na cca 8 minút. Na hotelovej izbe sa jedlo vďaka tvaru sáčku dá zohriať priamo v rýchlovarnej konvici. V prírode použite na zohriatie kotlík s horúcou vodou prípadne použite vrecúško so samoohrevom.

Skladujte pri teplote +1 až +30 °C

Otvorené jedlo uskladnite v chladničke a spotrebujte do 48 hodín.

Hmotnosť: 300 g, z toho mäsa 65 g (bez prílohy)
Krajina pôvodu: Česká republika
Obrázok jedla: Ozdobený petržlenovou vňaťou.

3,90 € s DPH


Nový komentár

* (Povinné)

Prihlásenie