Kashmiri dum aloo - zemiaky v pálivej omáčke

Kashmiri dum aloo - zemiaky v pálivej omáčke

Severo indické jedlo. Baby zemiaky na kari v červenej pálivej omáčke. Ako prílohu odporúčame paradajkovú ryžu. Vhodné aj pre bezlepkovú diétu.

Alergén: laktóza, orechy
» silne štipľavé

» jednoduchá príprava, podávate už za 2 minúty
» ušetríte až 1 hodinu vášho času pri varení


Hotové jedlo bezlepkové, bez prídavných látok, bez umelých aróm a príchutí, bezmäsité.

Skladovanie pri bežnej izbovej teplote

Zloženie: Voda, Zemiaky. Cibuľa. Smotana. Cesnak. Slnečnicový olej. Paradajkový pretlak. Kešu oriešky. Zázvor. Maslo. Soľ. Červené čili papričky. Cukor. Koriander. Prášok z červených čili papričiek. Rasca. Kukuričná múka. Kurkuma.

 

PRÍPRAVA A SKLADOVANIE:

Na sporáku: obsah sáčku vyklopte do hrnca a ohrievajte za občasného miešania na miernom ohni cca 5 minút.
V mikrovlnke: jedlo vyberte z obalu na tanier alebo do vhodnej nádoby a ohrejte cca 2 až 3 minúty pri výkone 700 W.
V horúcej vode: Jedlo môžete ohriať vložením sáčku do horúcej vody na cca 8 minút. Na hotelovej izbe sa jedlo vďaka tvaru sáčku dá zohriať priamo v rýchlovarnej konvici. V prírode použite na zohriatie kotlík s horúcou vodou prípadne použite vrecúško so samoohrevom.

Skladujte pri teplote +1 až +30 °C

Otvorené jedlo uskladnite v chladničke a spotrebujte do 48 hodín.

Hmotnosť: 280g (bez prílohy)

Krajina pôvodu: India

Obrázok jedla: Ozdobené kešu orieškami, čili papričkou, plátkom limetky a lístkom koriandra.
 

2,70 € s DPH


Nový komentár

* (Povinné)

Prihlásenie