Hovädzie Stroganov (dve porcie)

Hovädzie Stroganov (dve porcie)

Pôvodne ruský pokrm bol prvý raz opísaný v kuchárskej knihe v roku 1861. Dnes ho poznáme v rôznych kuchyniach sveta. Náš je hovädzie zadné nakrájané na rezance dusené do mäkka so šampiňónmi a smotanou. Ochutené paradajkovým pretlakom, maslom a citrónom. K jedlu sa hodia pečené zemiaky, prípadne ryža. Jedlo je vhodné aj pre celiatikov.

Alergén: laktóza

» ocenenie zdravá potravina.cz

Hotové jedlo bezlepkové, bez prídavných látok, bez umelých aróm a príchutí.

Skladovanie pri bežnej izbovej teplote

Zloženie: Hovädzie mäso zadné 21%. Pitná voda. Šampiňóny. Smotana. Cibuľa. Slnečnicový olej. Ryžová múka. Kukuričná múka. Paradajkový pretlak [paradajky, voda, cukor]. Maslo. Citrón. Soľ. Čierne korenie.

PRÍPRAVA A SKLADOVANIE:

Na sporáku: obsah sáčku vyklopte do hrnca a ohrievajte za občasného miešania na miernom ohni cca 5 minút.
V mikrovlnke: jedlo vyberte z obalu na tanier alebo do vhodnej nádoby a ohrejte cca 2 až 3 minúty pri výkone 700 W.
V horúcej vode: Jedlo môžete ohriať vložením sáčku do horúcej vody na cca 8 minút. Na hotelovej izbe sa jedlo vďaka tvaru sáčku dá zohriať priamo v rýchlovarnej konvici. V prírode použite na zohriatie kotlík s horúcou vodou prípadne použite vrecúško so samoohrevom.

Skladujte pri teplote +1 až +30 °C

Otvorené jedlo uskladnite v chladničke a spotrebujte do 48 hodín.
 

Hmotnosť: 610 g, z toho mäsa 130 g

Krajina pôvodu:  Česká republika

Obrázok jedla: Ozdobený cíbikmi jarnej cibuľky.

6,40 € s DPH


Nový komentár

* (Povinné)

Prihlásenie