Kapucínsky guláš

Kapucínsky guláš

Výborná chuť výberového hovädzieho mäsa a omáčky so šampiňónmi a paradajkovým pretlakom. Odporúčame podávať so zemiakmi alebo knedľou. Jedlo je uvarené z bezlepkových surovín a je vhodné aj pre celiatikov.

Guláš je bez alergénov a pridaných konzervantov.

» jednoduchá príprava, podávate už za 3 minúty

Hotové jedlo bezlepkové, bez laktózy, bez alergénov, bez prídavných látok, bez umelých aróm a príchutí.

Skladovanie pri bežnej izbovej teplote

Zloženie: Hovädzie mäso 23%. Pitná voda. Cibuľa. Slnečnicový olej. Kukuričná múka. Ryžová múka. Šampiňóny. Paradajkový pretlak [paradajky, cukor]. Soľ. Paprika. Čierne korenie. Cesnak. Rasca.

PRÍPRAVA A SKLADOVANIE:

Na sporáku: obsah sáčku vyklopte do hrnca a ohrievajte za občasného miešania na miernom ohni cca 5 minút.
V mikrovlnke: jedlo vyberte z obalu na tanier alebo do vhodnej nádoby a ohrejte cca 2 až 3 minúty pri výkone 700 W.
V horúcej vode: Jedlo môžete ohriať vložením sáčku do horúcej vody na cca 8 minút. Na hotelovej izbe sa jedlo vďaka tvaru sáčku dá zohriať priamo v rýchlovarnej konvici. V prírode použite na zohriatie kotlík s horúcou vodou prípadne použite vrecúško so samoohrevom.

Skladujte pri teplote +1 až +30 °C

Otvorené jedlo uskladnite v chladničke a spotrebujte do 48 hodín.
 

Hmotnosť: 300 g, z toho mäsa 65 g (bez prílohy)

Krajina pôvodu: Česká republika

Obrázok jedla: Ozdobený šalviou a cherry paradajkou.

4,10 € s DPH


Nový komentár

* (Povinné)

Prihlásenie