Lesnícka roštenka

Lesnícka roštenka

Dobré jedlo pripravené z chutného hovädzieho mäsa so šampiňónovou omáčkou. Omáčka je zjemnená smotanou. Ak k tomu pridáte ryžu alebo knedľu, vytvoríte rýchly recept na obed alebo večeru. Jedlo je vhodné aj pre celiatikov.
Alergény: laktóza, horčica

Hotové jedlo bezlepkové, bez prídavných látok, bez umelých aróm a príchutí.


Skladovanie pri bežnej izbovej teplote


Zloženie: Hovädzie mäso 23%. Šampiňóny. Pitná voda. Smotana. Kukuričná múka. Ryžová múka. Slnečnicový olej. Cibuľa. Sterilizované uhorky [uhorky, voda, soľ, ocot, výťažok korenín, horčica]. Hrášok. Horčica [voda, horčicové semienka, ocot, cukor, soľ, výťažok korenín, kurkuma]. Biele víno. Soľ. Čierne korenie. Bobkový list. Nové korenie.

PRÍPRAVA A SKLADOVANIE:

Na sporáku: obsah sáčku vyklopte do hrnca a ohrievajte za občasného miešania na miernom ohni cca 5 minút.
V mikrovlnke: jedlo vyberte z obalu na tanier alebo do vhodnej nádoby a ohrejte cca 2 až 3 minúty pri výkone 700 W.
V horúcej vode: Jedlo môžete ohriať vložením sáčku do horúcej vody na cca 8 minút. Na hotelovej izbe sa jedlo vďaka tvaru sáčku dá zohriať priamo v rýchlovarnej konvici. V prírode použite na zohriatie kotlík s horúcou vodou prípadne použite vrecúško so samoohrevom.

Skladujte pri teplote +1 až +30 °C

Otvorené jedlo uskladnite v chladničke a spotrebujte do 48 hodín.

Hmotnosť: 300 g, z toho mäsa 65 g (bez prílohy)
Krajina pôvodu: Česká republika
Obrázok jedla: Ozdobený vetvičkou tymianu.

4,10 € s DPH

Nový komentár

* (Povinné)

Prihlásenie