Bravčové na šampiňónoch (dve porcie)

Bravčové na šampiňónoch (dve porcie)

Bravčové pliecko spolu s dusenými šampiňónmi v smotanovej omáčke tvoria spolu lahodné jedlo. Ako prílohu odporúčameme ryžu alebo zemiaky. Jedlo je vhodné aj pre celiatikov.

Alergén: laktóza


» ocenenie zdravá potravina.cz
» ocenenie Česká chuťovka 2013

Hotové jedlo bezlepkové, bez prídavných látok, bez pridaného cukru, bez umelých aróm a príchutí.

Skladovanie pri bežnej izbovej teplote

Zloženie: Bravčové mäso z pleca 21%. Mlieko. Smotana. Šampiňóny. Cibuľa. Slnečnicový olej. Kukuričná múka. Ryžová múka. Maslo. Soľ. Rasca. Čierne korenie.

 

PRÍPRAVA A SKLADOVANIE:

Na sporáku: obsah sáčku vyklopte do hrnca a ohrievajte za občasného miešania na miernom ohni cca 5 minút.
V mikrovlnke: jedlo vyberte z obalu na tanier alebo do vhodnej nádoby a ohrejte cca 2 až 3 minúty pri výkone 700 W.
V horúcej vode: Jedlo môžete ohriať vložením sáčku do horúcej vody na cca 8 minút. Na hotelovej izbe sa jedlo vďaka tvaru sáčku dá zohriať priamo v rýchlovarnej konvici. V prírode použite na zohriatie kotlík s horúcou vodou prípadne použite vrecúško so samoohrevom.

Skladujte pri teplote +1 až +30 °C

Otvorené jedlo uskladnite v chladničke a spotrebujte do 48 hodín.

Hmotnosť: 610 g, z toho mäsa 130 g (bez prílohy)

Krajina pôvodu: Česká republika

Obrázok jedla: Ozdobené výhonkami mladého tymianu.
 

5,70 € s DPH


Nový komentár

* (Povinné)

Prihlásenie