Morka na slanine (dve porcie)

Morka na slanine (dve porcie)

Morčacie mäso je rozrezané na rezančeky, dusené najemno na cibuľke a slanine. Ako prílohu odporúčame zemiaky, zemiakové knedle alebo ryžu. Vhodné aj pre bezlepkovú diétu.

Morka je bez alergénov a pridaných konzervantov.

 

Hotové jedlo bezlepkové, bez laktózy, bez alergénov, bez prídavných látok, bez pridaného cukru, bez umelých aróm a príchutí.

Skladovanie pri bežnej izbovej teplote

Zloženie: Morčacie mäso 21%. Slanina 5% [bravčový bok, soľ]. Pitná voda. Cibuľa. Kukuričná múka. Ryžová múka. Slnečnicový olej. Soľ. Čierne korenie.

 
Výživová hodnota na porciu:
Energia kcal  366
Energia kJ  1531
Bielkoviny g  25,0
Tuky g  22,6
Sacharidy g 15,9
Cukry g  1,5
Soľ g  5,6
Sodík g  2,3
Nenas.mast.kyseliny g  10,6

 

PRÍPRAVA A SKLADOVANIE:

Na sporáku: obsah sáčku vyklopte do hrnca a ohrievajte za občasného miešania na miernom ohni cca 5 minút.
V mikrovlnke: jedlo vyberte z obalu na tanier alebo do vhodnej nádoby a ohrejte cca 2 až 3 minúty pri výkone 700 W.
V horúcej vode: Jedlo môžete ohriať vložením sáčku do horúcej vody na cca 8 minút. Na hotelovej izbe sa jedlo vďaka tvaru sáčku dá zohriať priamo v rýchlovarnej konvici. V prírode použite na zohriatie kotlík s horúcou vodou prípadne použite vrecúško so samoohrevom.

Skladujte pri teplote +1 až +30 °C

Otvorené jedlo uskladnite v chladničke a spotrebujte do 48 hodín.
 

 

Hmotnosť: 610g, z toho mäsa 130g, bez prílohy

Krajina pôvodu: Česká republika

Obrázok jedla: Ozdobený chrumkavou slaninou a vetvičkou panašovanej šalvie.

5,70 € s DPH


Nový komentár

* (Povinné)

Prihlásenie