Matar paneer - indický syr v pikantnej omáčke (dve porcie)

Matar paneer - indický syr v pikantnej omáčke (dve porcie)

Stredne pálivé jedlo so syrom Paneer s hráškom v paradajkovej omáčke. Môže sa podávať s čestvým chlebom alebo ryžou. Vhodné pre vegetariánov a aj pre bezlepkovú diétu.

Alergény: laktóza, orechy

Hotové jedlo bezlepkové, bez prídavných látok, bez pridaného cukru, bez umelých aróm a príchutí, bezmäsité. Stredne štipľavé.

Skladovanie pri bežnej izbovej teplote

Zloženie: Hrášok. Indický farmársky syr [mlieko, kyselina citrónová, soľ]. Cibuľa. Smotana. Maslo. Slnečnicový olej. Kešu oriešky. Cesnak. Paradajkový pretlak. Zázvor. Zrazené mlieko. Soľ. Prášok z červených čili papričiek. Kukuričná múka. Zelené a červené čili papričky. Koriander. Kurkuma. Rasca. List senovky gréckej.


Výživová hodnota na porciu:
Energia kcal  215
Energia kJ   900,1
Bielkoviny g  7
Tuky g  16
satur. tuky g 6
Sacharidy g  11,5
Cukry g   0
Sodík g   0,53
Vláknina g  1,96

 

PRÍPRAVA A SKLADOVANIE:

Na sporáku: obsah sáčku vyklopte do hrnca a ohrievajte za občasného miešania na miernom ohni cca 4 minúty.
V mikrovlnke: jedlo vyberte z obalu na tanier alebo do vhodnej nádoby a ohrejte cca 1 až 2 minúty pri výkone 700 W. Premiešajte a servírujte.
V horúcej vode: Jedlo môžete ohriať vložením sáčku do horúcej vody na 3 až 5 minút. Na hotelovej izbe sa jedlo vďaka tvaru sáčku dá zohriať priamo v rýchlovarnej konvici. V prírode použite na zohriatie kotlík s horúcou vodou prípadne použite vrecúško so samoohrevom. Po ohriatí otvorte sáčok, premiešajte a servírujte.

Skladujte pri teplote +1 až +30 °C

Otvorené jedlo uskladnite v chladničke a spotrebujte do 24 hodín.
 

 

Hmotnosť: 280g (bez prílohy)

Krajina pôvodu: India

Obrázok jedla: Zdobené praženými kešu orieškami, hráškom a koriandrom.

2,90 € s DPH


Nový komentár

* (Povinné)

Prihlásenie